Zoomyoga

Zoomyoga blijft!

roosterfasen in de lesover de tools – toolsshop – bijdragencritical alignment yoga

Yoga via Zoom; mooi dat het kan … Op het rooster vind je de links naar de lessen.

Hoe werkt het? De ‘yogazaal’ gaat een half uur voor aanvang open. Dan heb je de tijd om de ‘IT’ te testen en de tijd om er daarna weer wat afstand van te nemen. Ik heb ingesteld dat jullie microfoons en camera’s bij aanvang aan staan, zodat we elkaar kunnen zien. Na aanvang van de les, zie ik jullie niet. Ik zie jullie heel graag, maar het lukt me niet om de priegelbeeldjes op 2,5 meter afstand echt te zien én ik krijg terug jullie het heel fijn vinden om in je eigen ruimte te zijn en dat diep door werkt. Na de verdiepingsfase van de les is er een moment van uitwisseling. Die helpt ons om in de cocreatie terecht te komen. Daarna zet ik de microfoons weer uit, tot het einde van de les. Bepaal graag zelf, hoe je de les afsluit. Je bent van harte welkom voor een korte ‘nazit’. Het kan ook fijn zijn om kort afscheid te nemen en je terug te trekken – om zo een milde, vloeiende transitie te hebben, naar het leven buiten de mat.

Betalen gaat via ‘tikkie’

Deelname aan zoomyoga kost €15 (voor anderhalf uur). Na je deelname ontvang je een tikkie voor dit bedrag.

Krap bij kas en toch zo’n zin om mee te doen? Lees meer

Muziek tijdens de flowfase kan ondersteunen

Niet iedereen heeft charmante speakers op zijn device. Daarom speel ik geen muziek meer af tijdens de les. De lijst die ik voorheen draaide vind je hier … en kun je zelf afspelen.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.