Zoomyoga

“Zoomyoga geeft me nog meer ontspanning en verdieping, want: ik ben in mijn eigen atmosfeer * met mijn eigen schone yogamat * geen reistijd * ik kan lekker geluiden maken, zonder een ander te storen * ik kan afwijken, zonder dat het opvalt * ik kan nog lang blijven liggen/zitten na afloop”

roosterover de toolstarievencritical alignment yoga

Zin om deel te nemen?

Je bent van harte welkom! Hier vind je de tijdstippen dat ik les geef.

Aan de lessen doen maximaal 12 personen mee. Zo blijft het intiem en persoonlijk, voor, tijdens en na de les.

Vanaf een half uur voor aanvang is de yogazoomzaal open. De tools die we die les gebruiken, zie je in beeld. Het is fijn als je uiterlijk vijf minuten van te voren aanwezig bent. Ik begin vrij stipt op tijd.

De les start met een korte uitwisseling. Daarna mute ik ieders microfoon. Je bepaalt zelf of je je camera aan laat staan. Ervaar zelf wat het beste voor je werkt.

Halverwege de les check ik of er nog vragen spelen. Daarna start het tweede deel van de les. Je bepaalt zelf, hoe je de les afsluit. Je bent van harte welkom voor een korte ‘nazit’. Het kan ook fijn zijn om kort afscheid te nemen en weer te gaan liggen of zitten.

Zo maak je je zoomles onderdeel van een groter geheel

Reflecties en korte vragen naar aanleiding van een zoomles zijn van harte welkom en moedig ik aan. Reflecties geven meer ‘landschap’ aan je eigen ontwikkeling. Het kan krachtig doorwerken om je reflectie met mij te delen. Ik laat je weten, dat ik je reflectie ontvangen heb. Ik reageer er niet op, althans niet direct. Het voedt mij natuurlijk wel en dat vind je terug in de lessen. 

Heb je een korte vraag? Stuur me die dan bij voorkeur via ‘what’s app’, dan stuur ik je een gesproken bericht terug. 

Daarnaast ben je welkom voor een privésessie. Dat kan via Zoom en in mijn tuinpraktijk. Je kan bijvoorbeeld een drietal houdingen op de agenda zetten … Ben je op zoek naar geleiding bij je verdere ontwikkeling (van o.a. embodiment) dan ben je ook van harte welkom. Of ken je iemand die privéles wil, maar nog geen les bij me volgt, dan is die ook van harte welkom voor een reguliere sessie. Zo’n sessie duurt dan 1,5 uur (voor €95 incl btw). Een yogales voor de ‘zoomers’ duurt dus een uur en kost €60.

Betalen gaat via ‘tikkie’

Deelname aan zoomyoga kost €15 (voor anderhalf uur). Na je deelname ontvang je een tikkie. Er is ook een abonnementsvorm.

Lees meer

Krap bij kas? Dan vinden we een alternatief.

Muziek

Niet iedereen heeft charmante speakers op zijn device. Daarom speel ik geen muziek meer af tijdens de les. De lijst die ik voorheen draaide vind je hier … en kun je zelf afspelen.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.