Mijn voorwaarden

Ik poog goed en professioneel te werken, maar ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Simpelweg omdat ik er nog geen gevonden heb, die past bij mijn werkwijze. Gelukkig blijkt mijn benadering wel aan te sluiten bij Hakomi, Pantarei Approach en Dakina. Daar blijf ik me de komende jaren in onder dompelen om zo steeds meer zicht en licht te krijgen op mijn eigen blinde vlekken. Daarnaast volg ik intervisie bij twee collega’s.

Ik hoop dat je altijd de ruimte voelt om met me te delen, hoe onze samenwerking voor je is. Ik zal daar ook naar vragen. Om misverstanden wat betreft verantwoordelijkheid te voorkomen, deel ik hieronder mijn voorwaarden met je.

Eigen risico deelname individuele sessies en groepssessies
Deelname is op eigen risico en in deelneming neem je zelf verantwoordelijkheid. Je kunt me persoonlijk en in vertrouwen aanspreken ten aanzien van je proces maar ik ben niet wettelijk aansprakelijk hiervoor of voor blessures, ongevallen, lichamelijke of geestelijke klachten of schade en diefstal of verlies van eigendommen.

Mijn sessies zijn geen medische therapie en kunnen ook niet worden gebruikt als vervanging van enige vorm van noodzakelijke, medische behandeling. Ik geef geen medische diagnoses of behandelingen voor fysieke of psychiatrische aandoeningen. Mijn werk is niet bedoeld, ter vervanging van passende professionele begeleiding en het doet ook geen genezende beloften.

Als er enige twijfel bestaat over je gezondheid of emotionele toestand, dan wel of mijn benadering bij je past, dan is het jouw verantwoordelijkheid om je medisch adviseur te raadplegen en de situatie te verhelderen. Net zo goed, dien je jouw arts te raadplegen als je de medicatie die je gebruikt wilt veranderen en/of als je tijdens het proces veranderingen in je gezondheid opmerkt. Het is belangrijk om ook mij op de hoogte te stellen van deze wijzigingen.

Annulering individuele sessie
Soms zijn er onvoorziene omstandigheden, waardoor je je afspraak moet afzeggen of verplaatsen. Als dat zo is, vraag ik je om dat uiterlijk 24 uur van te voren te doen. 

Het gebeurt gelukkig zelden, maar als je niet afzegt, reken ik 75 euro ter compensatie.   

Annulering lange lessen en weekenden
Je aanmelding annuleren kan:
– tot 2 weken voor aanvang krijg je het hele bedrag terug
– tot 1 week voor aanvang krijg je 50% van het bedrag terug
– daarna krijg je geen geld meer terug

Abonnementen
Voor de abonnementen ontvang je de eerste week van de maand mijn betaalverzoek.
Bij mijn calculatie ga ik er vanuit, dat je het abonnement elke maand kiest. Als je zelf verhinderd bent, dan is er de mogelijkheid om die les dezelfde week in te halen of uiterlijk de week daarna – in zaal of via zoom. Uitzondering is een maand waarin je langer dan 15 dagen verhinderd bent. Dan kun je je abonnement tijdelijk stop zetten.
Als ik afwezig ben en je geen gebruik wenst te maken van de inhaaloptie of opnames, dan breng ik €13,00 in mindering.