Kleine lettertjes

Eigen risico deelname groepssessies (wekelijks, lange lessen of weekenden)
Deelname is op eigen risico en in deelneming neem je zelf verantwoordelijkheid. Je kunt me persoonlijk en in vertrouwen aanspreken ten aanzien van je proces maar ik ben niet wettelijk aansprakelijk hiervoor of voor blessures, ongevallen, lichamelijke of geestelijke klachten of schade en diefstal of verlies van eigendommen.

Eigen risico deelname individuele sessies
Deelname is op eigen risico en in deelneming neem je zelf verantwoordelijkheid. Je kunt me persoonlijk en in vertrouwen aanspreken ten aanzien van je proces maar ik ben niet wettelijk aansprakelijk hiervoor of voor blessures, ongevallen, lichamelijke of geestelijke klachten. 

Annulering individuele sessie
Soms zijn er onvoorziene omstandigheden, waardoor je je afspraak moet afzeggen of verplaatsen. Als dat zo is, vraag ik je vriendelijk om dat uiterlijk 24 uur van te voren te doen. 

Het gebeurt gelukkig zelden, maar als je niet afzegt, reken ik 75 euro ter compensatie.   

Annulering lange lessen en weekenden
Je aanmelding annuleren kan:
– tot 2 weken voor aanvang krijg je het hele bedrag terug
– tot 1 week voor aanvang krijg je 50% van het bedrag terug
– daarna krijg je geen geld meer terug

Tarieven abonnementen
Voor de abonnementen ontvang je de eerste week van de maand mijn betaalverzoek. Bij mijn calculatie ben ik er vanuit gegaan, dat je het abonnement dan elke maand kiest. Uitzondering is een maand waarin je langer dan 15 dagen verhinderd bent.