Zonyoga

bijdragenrooster

AANSTAANDE ZONDAG 31 MEI IS ER WEER ZONYOGA!

Zonyoga is yoga bij mooi weer tussen de bomen van de ‘tovervallei’ op de Zuiderheide nabij Laren/Hilversum. Onderaan vind je de route. Toen mijn kinderen nog kleiner waren, nam ik ze vaak mee op avontuur naar deze ‘vallei’ – en noemde het de tovervallei met zelfs een magische toegangspoort 😀

Yogastijl Zonyoga is elke keer een beetje anders. Je komt in de lessen critical alignment yoga tegen, adempractices, een serie en verder allerlei wat de aanwezigheid in ons lijf – in potentie – positiever, vrediger en opener maakt.

Volgende zonyoga?! Mijn verlangen is om deze zomer vaak Zonyoga te organiseren. DE 31e ZIET ER GOED UIT. DAN MOGEN WE WEER! Wil je een bericht ontvangen over volgende sessies? Laat me dat weten, dan zet ik je op de verzendlijst in what’s app.

Aanmelding Wil je me via what’s app, signal of mail laten weten, als je komt?

Kom alsjeblieft op tijd – mét je eigen ‘yogaprops’

Check plies voor je richting de hei gaat, altijd nog even deze site

Meenemen

  • Yogamat
  • Vilten mat (of 2-persoons dekbedhoes of lakens)
  • Fleecedeken voor onder je mat
  • Riem!
  • Handgel?
  • Verschillende lagen kleding?
  • Drinken en koekjes?

Routebeschrijving parkeer je auto en ook je fiets (!) ter hoogte van de Verlengde Engweg 10 te Laren. De wandeling naar de ‘tovervallei’ is kort maar krachtig en helpt je om te landen. Loop vanaf de Verlengde Engweg over het veerooster de hei op en neem het grindpad rechtdoor. Na ca 40 meter, neem je de afslag rechts (ook een grindpad). Na 25 meter ga je naar links – een platgelopen pad op (geen grindpad dus). Vanaf daar is het circa 150 meter rechtdoor en dan ben je er. Het pad loopt nu tussen bomen en struiken. Ik hang linten op. Vertrouw – en loop door tot je bij een zandhelling komt. Ga op je zij liggen en rol naar beneden. Je kunt ook iets door naar links lopen en daar een beschaafdere route volgen. Onderaan de helling ga je rechtdoor, daar vind je de locatie!

Mag dit? Ja. Zie de site van de rijksoverheid. Daar lees je, onder de vraag Gaat mijn bootcamp-, kickboks- of yogacursus onder leiding van een instructeur in het park door? dat vanaf 11 mei volwassenen weer in de buitenlucht mogen trainen. Waarbij je je uiteraard aan de hygiëneregels van het RIVM en 1,5 meter afstand dient te houden.

Zo fijn dat dit weer mag!

Tip voor na de yogales: bij T Bluk (10 minuten lopen) kun je koffie mét appeltaart halen!
kaart met meer trouvailles