Zaalyoga

Vanaf 1 juli geef ik ook weer zaalyoga en wel bij Living Room Yoga op de Kerklaan 9 in Laren. Deze locatie ligt op steenworpafstand van de Brink. Vanaf het Brinkhuis, wandel je langs de Gooise Academie en dansstudio Flash, rechts de Kerklaan in.

Deze zomer geef ik zaalyoga op maandagavond 6 en 13 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus van 19.30 tot 21.00 uur. Na de zomervakantie (vanaf 20 augustus) geef ik op donderdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur zaalyoga.

De coronamaatregelen zijn versoepeld. Dat betekent dat tijdens de beoefening van yoga geen afstand hoeft te worden gehouden. Voor en na de les wel.

In deze fijne zaal is plek voor circa twaalf deelnemers. Een plek reserveer je van te voren. Dat doe je als volgt. Meld je aan per What’s App. Je ontvangt dan een tikkie voor €15 (incl 9% btw) per les. Als je die betaald hebt, zet ik je op de lijst.

Alle tools zijn aanwezig.

Wat gebeurde er met de vorige zaalyoga? Yogaflow Laren stopte helemaal en Heart-to-heart in Bussum stopte in de vertrouwde. Zij overweegt een doorstart in een nieuwe vorm. Ik heb er voor gekozen om daar vooralsnog niet bij betrokken te zijn.