Coaching

blaadje2

Praktijk voor Psyche- en lijfcoaching – In gesprekssessies, verstevig je, je bewustzijn blaadjes

Versterken bewustzijn Tijdens de coachinggesprekken onderzoeken we je verbinding met je bewustzijn en met het hier en nu. Hierbij is het lijf de krachtige toets-steen.

Gesprekken en onderzoek De coaching bestaat uit een combi van gesprekken en onderzoek/oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Bij gesprekken moet je dan vooral denken aan het onder woorden brengen/ met woorden volgen wat er op dit moment gebeurt. De oefeningen voor verder zelfonderzoek en versteviging van je zijn, zijn op maat, simpel en krachtig, mild én precies.

Radertjes om beweging in te brengen Tijdens mijn werk als psychosomatisch therapeut, yogadocent en yogadocentenopleider behandelde ik vooral mensen met uitputtingsklachten en onbegrepen pijnklachten. Inmiddels coach ik ook mensen die milde klachten hebben, maar zin hebben in een steviger bewustzijn. Ik identificeerde – (voor beide groepen) negen gebieden, om te exploreren. Door die exploratie ontstaat beweging. De wijze waarop dat gebeurt is per persoon steeds weer anders. Hoe die radertjes eruit ziet? Zoiets? En dan veel menselijker!

Schermafbeelding 2019-07-01 om 18.09.38

Resultaat Door deze benadering groeit de integratie tussen je heers-modus en je hart-modus, verstevig je je bewustzijn en ervaar je een boost in je welzijn.

Je kunt kiezen tussen een sessie van 45 minuten (€85) of 90 minuten (€120).

Gemiddeld duurt een coachingstraject zeven tot tien sessies met een doorlooptijd van een jaar. Uiteraard ben je vrij om daarna te verdiepen en door te gaan. Een losse sessie kan ook.

Als zzp-er kun je de kosten aftrekken. Dat betekent dat je (naast de btw) gemiddeld 30-40% bespaart.

blaadjes