Coaching

blaadje2

Versterken gezonde stukken In therapie probeer ik je ‘gezonde’ stukken te versterken door het contact met jezelf te versterken. Het lijf vormt als ware de toets-steen voor dit contact met jezelf.

Gesprekken en oefeningen De therapie bestaat uit een combi van gesprekken en oefeningen en zijn afhankelijk van jouw wensen. Bij gesprekken moet je dan vooral denken aan het onder woorden brengen/ met woorden volgen wat er op dat moment gebeurt. De oefeningen zijn op maat, simpel en krachtig, mild én precies.

Radertjes om beweging in te brengen Tijdens mijn werk als therapeut, yogadocent en yogadocentenopleider identificeerde ik negen gebieden. Als je je lijf weer als toets-steen wilt terug vinden, ontwikkel je je op deze terreinen. Je leert draaien aan deze radertjes. Hoe dat er uit ziet? Zoiets? En dat wat menselijker.

Radertjes5b.jpg

Een sessie duurt 45 minuten en kost €85 per keer. Gemiddeld duurt een behandeling zeven tot tien sessies. Een losse sessie kan ook.

Als je verzekerd bent voor fysiotherapie – krijg je circa €30 per sessie terug, mits we aannemelijk kunnen maken dat er spanningsklachten en/of onbegrepen pijnklachten spelen.

Als zzp-er kun je de kosten aftrekken. Dat betekent dat je gemiddeld 30-40% bespaart.

blaadjes