Coaching non-yogis

blaadje2

blaadjes

Of ik je wil coachen als je niet een yogi bent of je geen yogi voelt? Tuurlijk. Ik begeleid ook mensen die geen yoga beoefenen, maar bijvoorbeeld aan meditatie doen of bewust kiezen voor mindfulness in welke vorm dan ook. Dat kan ook met aandacht wandelen of koken zijn. Zonder deze frequente activatie van aanwezigheid, ontbreekt het aan grond om op te werken. Ik begeleid je graag bij het opstarten van je eigen practice.

Versterken bewustzijn Tijdens deze coachsessies onderzoeken we je bewustzijn en je aanwezigheid in het hier en nu. Hierbij is het lijf de krachtige toets-steen.

Gesprekken en onderzoek De coaching bestaat uit een combi van gesprekken en onderzoek/oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Bij gesprekken moet je dan vooral denken aan het onder woorden brengen/ met woorden volgen wat er op dit moment gebeurt. De oefeningen voor verder zelfonderzoek en versteviging van je zijn, zijn op maat, simpel en krachtig, mild én precies.

Resultaat Door deze benadering groeit de integratie tussen je heers- en hartkwaliteiten, verstevig je je bewustzijn en ervaar je een boost in je welzijn.

blaadjes